Povestea lui Daniel

Ma numesc Dragut Robert Daniel.

Povestea fiului meu incepe acum 11 ani pe 10 februarie. Sotia mea a ramas insarcinata in 2002, urmand sa se nasca fiul meu Dragut Daniel Valentin.

Cand sotia mea era insarcinata in 7 luni mergand pe strada a pierdut lichidul amniotic. Ajungand de urgenta la spital, doctorul i-a spus ca nu este nevoie sa-i provoace nasterea, deoarece lichidul amniotic se reface , ceva ce este imposibil, si a lasat-o asa vreo 2 zile. Din cauza asta copilul a avut la nastere leziuni cerebrale. Dani a stat in spital 3 luni pe fisa de iesire scriind ca totul a fost normal. Dupa un an de zile Dani nu misca mainile si picioarele, mama mea vazand ca nu se comporta normal a luat-o pe sotia mea si au plecat la doctor.

Doctorul i-a spus mamei mele si sotiei mele ca baiatul este o leguma si mai bine l-ar duce la orfelinat, atunci mama fiind bolnava cu inima era sa faca infarct.

Sotia mea si cu mama au decis sa nu imi spuna si sa ma pregateasca in timp, dupa care la un an si opt luni am aflatsi eu.

Dani a fost internat la Budimex, Rodul Pamantului, Targoviste si pe unde am mai putut facand kinetoterapie, fizioterapie, logopedie, reflexoterapie pana la varsta de 10 ani.

Acum doi ani pe 17 decembrie a murit mama mea la varsta de 58 de ani, sotia m-a parasit si ea ,de 2 ani am ramas singur cu 2 copii, unul de 17 ani si Dani de 11 ani. Imi este foarte greu pentru ca nu mai am pe nimeni , macar pentru o consolare, tata nu am de la varsta de 2 ani.

Nu pot sa muncesc sa imi cresc copii, deoarece Dani este dependent de mine non-stop.

Ar mai fi multe de spus, dar cred ca este indeajuns deocamdata.

Asta este povestea noastra.

Oricum eu sunt fericit cu copiii mei si o sa lupt toata viata pentru ei cu ajutorul Bunului Dumnezeu.

Cont bancar pentru Daniel: RO93 OTPV 1140 0077 2429 RO04 deschis la OTP - Mosilor.

2106 accesari | 2024-04-26

Directioneaza 2%

Directioneaza 2% din impozitul pe venit completand Formularul 230 (pentru venituri salariale) sau Formularul 200 (pentru alte venituri). Descarca Formularul 200 sau Formularul 230.

Sponsorizeaza 20%

Sponsorizare 20% din impozitul pe profit, cumulat cu 3% din cifra de afaceri. Descarca Contractul de sponsorizare.

Fii alaturi de noi!