Copiii nostri

Multumim in numele parintilor si al copiilor pentru atentia pe care o acordati citind aceste randuri. Chiar si un gand bun indreptat catre noi este o multumire si o incurajare sa mergem mai departe.

Impreuna le putem oferi acestor copii sansa la o viata mai buna. Si ei sunt niste copii minunati, capabili sa ofere iubire si dornici sa munceasca pentru a deveni niste oameni independenti.

Orice sprijin financiar din partea noastra mareste sansele lor de recuperare.

Toti au nevoie de multe ore de terapie zilnica, dar aceasta este foarte greu de sustinut doar de catre parinti.

Daca esti parinte al unui copil cu nevoi speciale, nu ezita sa ne contactezi ca sa afli cum poti fi si tu ajutat.

Haideti sa-i ajutam impreuna pe acesti copii sa aiba o viata mai buna.

Povestea lui Andrei

Povestea lui Andrei
Buna,               Eu sunt Andrei si as dori sa va spun povestea mea care a inceput in urma cu 7 ani si jumatate, intr-o zi frumoasa de octombrie. Parintii si surioara mea abia ma asteptau! Am fost cu totii fericiti pana cand, la varsta de 4 luni medicul de familie a observat ceva in neregula cu mine si ne-au trimis la neurologie unde, parintii aflau cu stupoare ca am probleme cu degetele de la maini si picioare, din cauza malformatiilor congenitale, p..
afla povestea lui

Povestea lui Daniel

Povestea lui Daniel
Ma numesc Dragut Robert Daniel. Povestea fiului meu incepe acum 11 ani pe 10 februarie. Sotia mea a ramas insarcinata in 2002, urmand sa se nasca fiul meu Dragut Daniel Valentin. Cand sotia mea era insarcinata in 7 luni mergand pe strada a pierdut lichidul amniotic. Ajungand de urgenta la spital, doctorul i-a spus ca nu este nevoie sa-i provoace nasterea, deoarece lichidul amniotic se reface , ceva ce este imposibil, si a lasat-o asa vreo 2 zile. Din cauza asta copilul a avut la nastere leziuni cerebrale. Dani a stat in spital 3 luni pe fisa de iesire scriind ca totul a fost..
afla povestea lui

Povestea Mariei

Povestea Mariei
Buna, mă numesc Maria    M-am născut pe 08.01.2003 la 7 luni, după un travaliu care a durat o zi, perioadă in care eu si mami am suferit foarte mult. Am avut totusi noroc, datorită unor moase care au ajutat-o pe mami intr-un final să mă aducă in această lume. Din păcate, acel travaliu prelungit a avut urmări grave pentru mine.    La trei săptămâni de la nastere, mami a aflat la o ecografie transfontanelară că am avut niste leziuni cerebrale, dar medicul i-a spus că voi f..
afla povestea lui

Povestea lui Alexandru

Povestea lui Alexandru
         Bucuria de a fi MAMÃ este imensa, pana in momentul in care iti dai seama ca nu exista comunicare intre copil si mama.          Sunt Luminita, mama lui Alexandru care acum are 8 ani. In primul an de viata a fost un copilas cu un comportament adecvat varstei. Dupa un an au inceput sa apara la Alexandru comportamemte care m-au nelinistit: fluturatul mainilor, refuzul mancarii, agitatie, fixitati functionale. Pana atunci spunea mama, tata, apa si alte cateva cuvinte, care au disparut brusc...
afla povestea lui

Povestea Ioanei

Povestea Ioanei
           Sunt o mamica fericita pentru ca Dumnezeu mi-a daruit doua fetite pe care le iubesc din tot sufletul. La 8 luni dup ace am nascut prima fetita am ramas insarcinata , iar la 14 saptamani de sarcina am aflat ca inimioara pe care am auzit-o batand la ecograf urma sa se nasca cu Sindrom Down. Impreuna cu sotul meu si nadejde in dragostea si ajutorul lui Dumnezeu am hotarat să dau nastere copilului. Dumnezeu ne-a rasplatit hotararea si pe 8 mai 2012 am nascut o fetita de 4,100gr. si 53 cm, sanatoasa, fara malformatii, Scor Apgar 9, suspecta de sindro..
afla povestea lui

Povestea lui Vladut

Povestea lui Vladut
Ma numesc VLADUT si am venit in aceasta lume intr-o zi de marti,3 ianuarie 2006. La doua saptamani de la nastere d-na doctor pediatra a observat ca inima mea nu batea cum trebuie si am fost trimis la Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului, unde am fost diagnosticat cu : -          sepsis neonatal cu stafilococ coagulzonegativ meticilinorezistent; -          soc toxicoseptic; -          hemoragie periintraventriculara g..
afla povestea lui

Directioneaza 2%

Directioneaza 2% din impozitul pe venit completand Formularul 230 (pentru venituri salariale) sau Formularul 200 (pentru alte venituri). Descarca Formularul 200 sau Formularul 230.

Sponsorizeaza 20%

Sponsorizare 20% din impozitul pe profit, cumulat cu 3% din cifra de afaceri. Descarca Contractul de sponsorizare.

Fii alaturi de noi!