Sponsori Parteneri

      Poate contribui oricine la dezvoltarea proiectelor noastre redirectionand cei 2% din impozitul pe venitul global catre Asociatia Pedia pentru Sprijinirea Copiilor cu Deficiente Neuropshihomotorii.

     Investiti in recuperarea copiilor cu deficiente neuropsihomotorii din Romania si urmariti-le activitatea si evolutia lor.

     Va rugam sa completati formularul 230 (pentru persoanele care au venituri din salarii) sau formularul 200 (pentru persoanele care obtin si alte venituri pe langa salarii) si depuneti-le la Administratia Financiara aferenta domiciliului pana la data de 15 mai.

     Puteti sa ne donati si direct in contul nostru: RO87 OTPV 11000077 2429 RO01 deschis la OTP - MOSILOR sau sa ne sponsorizati in limita a 20% din impozitul pe profit cumulat cu 3‰ din cifra de afaceri.

     Daca doriti sa ajutati unul dintre copilasii nostri puteti dona direct in contul lor.Va stam la dispozitie cu orice informatii despre ei si familiile lor.

    Va asteptam cu mult drag la noi in Bucuresti, str. Aurel Vlaicu, nr. 152 (vis-a-vis de Stadionul Dinamo) sa va prezentam activitatile de recuperare (kinetoterapie, logopedie, stimulare cognitiva) desfasurate cu copilasii pe care incercam sa-i ajutam impreuna, sa le oferim o viata mai buna!

 

Directioneaza 2%

Directioneaza 2% din impozitul pe venit completand Formularul 230 (pentru venituri salariale) sau Formularul 200 (pentru alte venituri). Descarca Formularul 200 sau Formularul 230.

Sponsorizeaza 20%

Sponsorizare 20% din impozitul pe profit, cumulat cu 3% din cifra de afaceri. Descarca Contractul de sponsorizare.

Fii alaturi de noi!