Despre noi

       Asociatia PEDIA pentru Sprijinirea Copiilor cu Deficiente Neuropshihomotorii  a fost fondata in iulie 2013 in urma experientei personale a fondatorilor care de 6 ani incearca sa gaseasca cei mai buni specialisti si cele mai eficiente terapii de recuperare pentru copilul lor diagnosticat cu tetrapareza spastica de la varsta de 4 luni.

       Incurajati de cei din jur si de toate provocarile de care se lovesc parintii cu “copii speciali”, au hotarat infiintarea asociatiei din dorinta de a sprijini cat mai multi copii sa-si urmeze planul de recuperare de care au atata nevoie.

SCOPUL SI OBIECTIVELE ASOCIATIEI

       Membrii Asoaciatiei doresc sa contribuie la sprijinirea copiilor cu deficiente neuropsihomotorii din Romania, prin actiuni de impact in randul copiilor, precum si prin efectuarea operatiunilor de colectare de fonduri care sa fie puse la dispozitia asociatiei in vederea mijlocirii accesului copiilor cu dizabilitati la tratamente specifice si necesare refacerii starii de sanatate.

In vederea realizarii scopurilor si obiectivelor, asociatia va derula:

-  sustinerea unor programe de kinetoterapie, stimulare cognitiva, terapie ocupationala si logopedie;

-  sustinerea activitatilor de evaluare a dezvoltarii psihomotorii a copiilor cu dizabilitati si stabilirea unui plan individualizat de interventie;

- oferirea de servicii de interventie timpurie, organizarea de grupuri de suport pentru parintii copiilor cu dizabilitati si consilierea lor;

- sustinerea achizitionarii de: dispositive de mers, orteze si orice aparatura necesara recuperarii medicale.

SUNTEM MICI DAR SPERAM SA FACEM FAPTE MARI !!!!!!!!

Directioneaza 2%

Directioneaza 2% din impozitul pe venit completand Formularul 230 (pentru venituri salariale) sau Formularul 200 (pentru alte venituri). Descarca Formularul 200 sau Formularul 230.

Sponsorizeaza 20%

Sponsorizare 20% din impozitul pe profit, cumulat cu 3% din cifra de afaceri. Descarca Contractul de sponsorizare.

Fii alaturi de noi!