Povestea Mariei

Buna, mă numesc Maria

M-am născut pe 08.01.2003 la 7 luni, după un travaliu care a durat o zi, perioadă in care eu si mami am suferit foarte mult. Am avut totusi noroc, datorită unor moase care au ajutat-o pe mami intr-un final să mă aducă in această lume. Din păcate, acel travaliu prelungit a avut urmări grave pentru mine.

La trei săptămâni de la nastere, mami a aflat la o ecografie transfontanelară că am avut niste leziuni cerebrale, dar medicul i-a spus că voi fi bine. La doua zile după asta am făcut convulsii si am fost internată in spital, unde mami a primit o veste cutremurătoare de la medic: că nu voi trăi mai mult de trei luni sau dacă voi trăi , voi fi toată viata o leguma. I s-a propus să mă lase in spital, să stau acolo cât voi mai trăi, dar mami nici nu a vrut să audă asa ceva. A chemat preotul si m-a botezat, după care am plecat acasă.

De la sase luni am inceput kinetoterapie si spre bucuria parintilor mei am facut mici progrese.

La varsta de 1 an am fost diagnosticata cu parapareza spastica. Au urmat cateva operatii: la patru ani operatia la tendoanele lui Ahile, iar la 7 ani operatia la coloana.

Acum sunt  in clasa a treia la o scoala normala. In clasa intai si a doua am luat premiul I, doamna invatatoare fiind foarte mandra de mine.

La scoala merg insotita de mami. Inca nu merg singura, ci doar tinuta de manute.

Va multumesc foarte mult ca ati citit povestea mea si sper in curand sa vin cu vesti bune. Abia astept sa merg singura, dar asta o voi putea face cu multa, multa  kinetoterapie!!!

Cont bancar pentru MARIA: RO50 OTPV 1140 0077 2429 RO02 deschis la OTP Mosilor

2393 accesari | 2024-04-19

Directioneaza 2%

Directioneaza 2% din impozitul pe venit completand Formularul 230 (pentru venituri salariale) sau Formularul 200 (pentru alte venituri). Descarca Formularul 200 sau Formularul 230.

Sponsorizeaza 20%

Sponsorizare 20% din impozitul pe profit, cumulat cu 3% din cifra de afaceri. Descarca Contractul de sponsorizare.

Fii alaturi de noi!