Povestea Ioanei

Povestea Ioanei

           Sunt o mamica fericita pentru ca Dumnezeu mi-a daruit doua fetite pe care le iubesc din tot sufletul. La 8 luni dup ace am nascut prima fetita am ramas insarcinata , iar la 14 saptamani de sarcina am aflat ca inimioara pe care am auzit-o batand la ecograf urma sa se nasca cu Sindrom Down. Impreuna cu sotul meu si nadejde in dragostea si ajutorul lui Dumnezeu am hotarat să dau nastere copilului. Dumnezeu ne-a rasplatit hotararea si pe 8 mai 2012 am nascut o fetita de 4,100gr. si 53 cm, sanatoasa, fara malformatii, Scor Apgar 9, suspecta de sindrom Down. Pe 29 iunie 2012 testul genetic a confirmat suspiciunea, iesind pozitiv pentru = cariotip : 47,xx,+21/Trisomie libera omogena de cromozom 21. In urma consultatiilor neurologice am fost informati ca are o intarziere in dezvoltare (psihica si motorize) de aprox. 3-4 luni.

            Noi, impreuna cu bunicii, o crestem cu multa dragoste, este un copil vesel, prezent, jucaus si plin de viata care ne umple sufletele de bucurie cand ne zambeste, cand intinde manutele mici pentru a fi luata in brate, cand ne face “pa” cu manuta, cand ne da “pup” cu degetelul, cand spune “mama” sau “tata”, cand se infurie pentru ca surioara i-a luat jucaria, cand va face primii pasi si multe alte lucruri pe care le invata de la noi ca parinti, de la bunici, d-na psiholog si kinetoterapeut.

            Pentru cei care vor sa o cunoasca ea este Ioana si va multumim din suflet.

 

Cont bancar pentru IOANA: RO82 OTPV 1140 0077 2429 RO08 deschis la OTP Mosilor

2165 accesari | 2024-07-19

Directioneaza 2%

Directioneaza 2% din impozitul pe venit completand Formularul 230 (pentru venituri salariale) sau Formularul 200 (pentru alte venituri). Descarca Formularul 200 sau Formularul 230.

Sponsorizeaza 20%

Sponsorizare 20% din impozitul pe profit, cumulat cu 3% din cifra de afaceri. Descarca Contractul de sponsorizare.

Fii alaturi de noi!